senioren gsm
Emporia komt met nieuwe senioren-gsm Nieuws Data News.be.
Het Oostenrijkse Emporia is beslist niet rancuneus, aangezien het de coach van de nationale Belgische voetbalploeg koos voor de lanceringscampagne van nieuwe mobiele toestellen voor de voetbalanalfabeten: Oostenrijk zit in de zelfde kwalificatiegroep als België voor het EK 2012. Het bedrijf, dat 7 jaar geleden werd opgericht, specialiseert zich in mobiele telefoons voor senioren. Met groot succes, want het bedrijf zag z'n' omzet van 2009 50 miljoen euro verdubbelen tot 100 miljoen euro in 2010. In ons land verkocht het bedrijf naar eigen zeggen 15.000 toestellen in exclusief partnership met Belgacom. Vanaf midden-mei lanceert het bedrijf in België de GSM Essence, een mobiele telefoon die ontwikkeld" werd in functie van de eisen van oudere mensen, zegt Véronique Adrians, de nieuwe directrice van Emporia Belgium ex-Samsung, Sagem en ZTE.
Senioren GSM kopen? Coolblue.
Klantenservice nu open. Hier vind je het complete assortiment senioren GSM's. Actieve senioren staan midden in de samenleving en daarbij hoort een mobiele telefoon. Een GSM voor oudere kenmerkt zich met name door extra grote toetsen, een alarmknop en eenvoudige bediening.
Oplossingen voor mensen met een handicap of beperking Proximus.
Denk ook eens aan het sociaal tarief waarmee je een korting krijgt op je maandelijks abonnement, zowel voor je vaste telefoon als je gsm. Handige apps voor je smartphone of tablet. Smartphones en tablets bieden heel wat mogelijkheden om het leven gemakkelijker te maken.
Doro Eenvoudige mobiele telefoon Smartphone voor senioren.
Lees meer Vergelijk. Bekijk hoe Doro zijn toonaangevende expertise in technologie voor mobiele telefoons voor senioren toepast op de zich snel uitbreidende gebieden van gezondheid en telezorg. Heeft u net een smartphone aangeschaft? Nu gaat een hele nieuwe wereld voor u open.
Voor senioren Orange.
Home GSM Smartphones Orange selectie Voor senioren. Gsm's' en smartphones. Gsm's' met abonnement. De ideale smartphone voor jou heeft veel mogelijkheiden en gemakkelijke applicaties, ligt goed in de hand, heeft aangepaste knoppen en een helder scherm. Bekijk onze smartphones voor senioren!
Grote toetsen-GSM PM-595 Blokker.
De Big button GSM PM-595 is eenvoudig in gebruik en beschikt over grote toetsen en handige functionaliteiten. iftypeofshoppingListJS undefined" shoppingListJS null shoppingListJS shoppingListJS new ShoppingListJSstoreId: 10155'catalogId, 12051'langId, 105, id: 446304, name: Grote toetsen-GSM PM-595, image: //static.blokker.be/BLKCAS/100x100/1131109.jpg, type: ItemBean, components: skus: shoppingListJS."
Senioren GSM Artikels Blind d mobiel.
Vooral dat laatste zorgt ervoor dat senioren gsm's' vaak interessant zijn voor niet of slechtzienden. In dit artikel vragen we ons af aan welke eigenschappen een senioren gsm best voldoet om bruikbaar te zijn voor mensen met een visusbeperking, werpen we een kritische blik op het actuele marktaanbod en proberen we ook nog even in onze glazen bol naar de toekomst te kijken.
Smartphones voor senioren.
Op een zekere leeftijd hebben sommige mensen moeite om een gsm te gebruiken. Nog een grotere uitdaging is een smartphone, vanwege dat touchscreen en al die functies. De beste gsm voor senioren uit onze laatste test is nochtans een smartphone.
Aanbieding senioren gsm Coolblue.
Aanbieding senioren gsm. Alle aanbiedingen op senioren gsm's' vind je op deze pagina. Een senioren GSM maakt bellen, internetten en e-mailen een stuk eenvoudiger. Dankzij de extra grote toetsen verstuur je gemakkelijk een Whatsapp bericht en door de extra luide bel mis je geen oproepen meer.
Senioren GSM kopen? BESLIST.be Laagste prijs online!
Vereenvoudigde bedieningDuidelijk en groot contrasterend kleurendisplayAlarmtoets: tot 5 noodnummers bellen met 1 druk op de knopExtra grote letter / cijferweergaveExtra grote toetsenOptimale audio weergaveHandenvrij telefonerenIngebouwde zaklamp2 direct snelkiestoetsenSMS functieRadio functieInstelbaar gespreksvolumeTelefoonboek voor 100 geheugens. Profoon Pm 676 Big Button Senioren Mobiele Telefoon Gsm.

Contacteer ons

Op zoek naar senioren gsm?