gsm nummer
Website helpt netwerk gsm-nummer uitvissen ZDNet.be.
Die vzw bestaat uit mobiele en vaste operatoren, die een databank wilden om de nummeroverdrachten bij te houden. Die gegevens zijn nu on line te consulteren. Als je een nummer ingeeft, van een vaste telefoon of gsm, verneem je bij welke operator dit hoort.
GSM nummers opzoeken / vinden / zoeken / traceren.
GSM nummers worden normaal beschouwd als private nummers maar vele telefoongidsen vermelden GSM nummers van personen die daarom hebben gevraagd. Wanneer u uw eigen GSM nummer aanmeldt op deze website, moet u er uiteraard mee akkoord gaan dat uw GSM nummer niet meer privaat zal zijn.
Ongezien: Trump deelt persoonlijk gsm-nummer met wereldleiders.
Onder meer de Canadese premier Justin Trudeau en de Mexicaanse president Enrique Peña Nieto hebben Trumps gsm-nummer al op zak. Volgens Franse veiligheidsbronnen heeft Trump ook nummers uitgewisseld met president Emmanuel Macron, na hun eerste ontmoeting voor de NAVO-bijeenkomst volgende week.
Eigenaar GSM nummer te weten komen?
Eigenaar GSM nummer te weten komen? Zoals iedereen heb ik heb al een paar keer gehad dat iemand me belt op mijn GSM en niet weet van wie die nummer is. Nu heb ik tijdje geleden iemand gezien die gewoon via zijn GSM de abonnement gegevens van 1 bepaald nummer kon ophalen.
Geef je leerlingen je gsm-nummer? Klasse Archief.
Ik zal hun wel zeggen dat ze me te allen tijde mogen mailen. Een flink aantal leerlingen heeft mijn gsm-nummer. Ik heb daar nog nooit problemen mee gehad. Een sms sturen of even bellen, bespaart een hoop geloop en misverstanden.
Politie: Geef je gsm-nummer en e-mailadres in in Rijksregis. Brussel Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Politie: Geef je gsm-nummer en e-mailadres in in Rijksregister. 14/08/2017 om 2022: door gjs Bron: BELGA Print Corrigeer. Foto: Photo News. De federale politie roept iedereen op om zijn of haar gsm-nummer en e-mailadres in te geven in het Rijksregister.
Klantenservice Belfius.
Hoe privé zijn uw gsm-nummer en simkaart? Business Tips Trends.be.
02/04/14 om 1431: Bijgewerkt om 1431.: Mijn werkgever stelde me een gsm ter beschikking. Kan ik het nummer en de sim-kaart als privé beschouwen als de arbeidsrelatie wordt beëindigd? Youri Steverlynck, advocaat bij Lexeco, geeft antwoord. Deel op Facebook. Deel op Twitter.
Opties om je gsm-abonnement te optimaliseren Proximus.
Je voicemail is automatisch geactiveerd en je kunt op elk moment de configuratie van je voicemail aanpassen. Oproepen doorschakelen is gratis. Indien je oproepen doorschakelt naar een ander nummer, betaal je natuurlijk wel de verbinding van je gsm naar dat andere nummer.
GSM-nummer Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: GSM-nummer DE GSM-nummer EN GSM-nummer ES. Vertalingen GSM-nummer NLFR. le numéro de GSM. Voorbeeldzinnen met GSM-nummer.

Contacteer ons

Resultaten voor gsm nummer