phonegigant
Phonegigant.nl, ervaringen en bedrijfsinformatie.
Reactie van Phonegigant: je hebt hem zelf kapot gemaakt met uitpakken. De medewerker was uiterst onvriendelijk en gaf de schuld aan mijn dochter. Wat een waardeloos bedrijf als je niet eens je klanten vriendelijk te woord kan staan. Reactie van Phonegigant.nl.:
PhoneGigant.nl Beoordelingen Lees phonegigant.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Een zeer bedroevende ervaring met phonegigant met een achteraf ook veel te duur scherm. Mijn raad, kijk uit met dit bedrijf en ga gewoon naar een telefoonshop. Niet veel duurder en goede service en kwaliteit die meteen te controleren is.
PhoneGigant Pricewatch Shopreviews Contact Tweakers.
0 producten en 0 uitvoeringen. 7670 AC Vriezenveen. Nintendo Switch Google Pixel Sony PlayStation VR Samsung Galaxy S8 Apple iPhone 7 Dishonored 2 Google Android 7.x Watch_Dogs 2. Volg @tweakers Like Tweakers Rss-feeds. 1998 2017 de Persgroep Online Services B.V.
Repareer zelf voordelig je iPad/iPhone met onderdelen van PhoneGigant.nl appletips.
Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kek iPhone 6 hoesje dan word je op je wenken bediend door PhoneGigant.nl en kun je een keuze maken uit het brede assortiment dat binnenkort bovendien nog eens zal worden uitgebreid met accessoires en onderdelen voor met name HTC, LG, Sony, Huawei en Nokia. Zelfs als je even niet bezig wilt zijn met je smartphone of tablet kun je je hart ophalen bij PhoneGigant en meedoen aan de uitdagende pompoenenactie.
Phonegigant.nl Ervaringen met Phonegigant reviews betrouwbaar.
Phonegigant krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 2 ervaringen. Phonegigant.nl 5 2013-04-15. 15-04 door Ramon. Om 1610: besteld, direct een bevestiging van het bestelde en om 1650: een update met de bevestiging dat de bestelling onderweg is.
PhoneGigant.nl nieuwe gouden sponsor bij HHC Hardenberg.
PhoneGigant heeft zich de laatste jaren in hoog tempo ontwikkeld tot een webshop waar men terecht kan voor gigantisch veel accessoires en onderdelen voor smartphones en tablets van onder andere Apple en Samsung. Hierbij ligt de nadruk op reparatie-onderdelen, maar daarnaast wordt een verrassend groot assortiment aan accessoires en hippe gadgets aangeboden.
Phonegigant.nl reviews Beoordelingen van Phonegigant.nl.
Phonegigant.nl heeft 5.243 beoordelingen op 4 verschillende beoordelingssites. Beoordelingssite Oordeel Aantal beoordelingen. Keurmerken voor Phonegigant.nl. Direct weten of een webwinkel betrouwbaar is? Installeer gratis de browser add-on en je ziet automatisch of een webwinkel betrouwbaar is wanneer je een webwinkel bezoekt.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
PhoneGigant.nl.
Walter Hoogesteger Schilders. Als" ik vragen heb, word ik vriendelijk geholpen door de klantenservice van SnelStart." Probeer nu gratis: SnelStart is toegankelijk, eenvoudig en overzichtelijk Probeer gratis. SnelStart maakt boekhouden makkelijk. Ruim 58.000 slimme ondernemers maken al gebruik van onze boekhoudsoftware.
Phonegigant.nl Thuiswinkel Waarborg-certificaat.
Lees wat je kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn. Producten deels achteraf betalen. Onze leden bieden de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen geldt alleen voor producten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor phonegigant